Ofte Stillede Spørgsmål

Vi får ofte de samme spørgsmål - så derfor har vi lavet en liste, hvor vi vil prøve at besvare alle de ofte stillede spørgsmål.

Hvis du ikke finder dit svar her, kan du altid kontakte os på kontakt@collegesweats.dk, så finder vi en løsning.🤩

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.Også i weekenden 😎

Returnering og Bytninger

Du har 60 dage fra du modtager din ordre til at beslutte om du vil bytte den til en anden størrelse, eller returnere varen og få pengene retur. Vi kræver at varen er i samme stand som da du modtog den. Læs mere om vores returneringspolitik her.🤩

Betaling og sikkerhed

Checkout:

Hos CollegeSweats går vi op i at du som kunde altid har den ypperste sikkerhed, når du handler hos os. Derfor benytter vi kun store og kendte betalingsmetoder. Det er metoder som Dankort, Visa, Mastercard og MobilePay.

Når du går til checkout vil din betaling blive behandlet af vores samarbejdspartner QuickPay, som sørger for at alt forløber hurtigt og sikkert.

Vil du vide mere må du meget gerne sende en mail til kontakt@collegesweats.dk, så vil vi besvare dit spørgsmål bedst muligt.

Hjemmeside:

Hertil benytter alle vores sider tilknyttet til CollegeSweats.dk et SSL-certifikat. Det aktiverer HTTPS på vores hjemmeside, som gør at dine oplysniger bliver krypteret, så de bliver langt svære at få fat i for ubudne gæster.

Teknisk beskrivelse:
Et SSL-Certifikat er en sikkerheds teknologi, som gør det muligt at skabe en sikker forbindelse mellem en webserver og en web browser. Forbindelsen sikrer at alle data der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det kan eksempelvis være, når du benytter vores live chat, foretager et køb eller deltager i vores lykkehjul.